MyFeed Personalized Content
12-23 hónap
Vacsora
Recept
Add this post to favorites

Spenótos-parmezános krém

0
0 Értékelések
20perc
Lépésről lépésre
  • 5perc
    Előkészítési idő
  • 15perc
    Főzési idő
  • 20perc
    Teljes idő
  • Spenótos-parmezános krém

    12 hónapos kortól

     

    Hozzávalók:

     
    • 50 g burgonya
    • 100 g spenótlevél
    • 1 kávéskanál repceolaj
    • ¼ mogyoróhagyma
    • 10 g frissen reszelt parmezánsajt
    1. Hámozd meg és szeleteld fel a mogyoróhagymát. Mosd meg a burgonyát és a spenótot. Hámozd meg a burgonyát és vágd apróra. 
    2. Egy lábosban forrósítsd fel az olajat és pirítsd meg alacsony lángon a mogyoróhagymát. Add hozzá a spenótot, a burgonyát és a vizet. Főzd 15 percig. 
    3. A lecsepegtett zöldségeket tedd egy mixerbe, adj hozzá egy kis főzővizet és a parmezánt. Addig keverd, amíg krém állaga nem lesz. Ha már kissé kihűlt, tálalhatod gyermekednek. 
     
rating review icon
Legfrissebb értékelések

Értékelések átlaga

0
0
0 értékelés

Összefoglaló

  • 5 star
    0
  • 4 star
    0
  • 3 star
    0
  • 2 star
    0
  • 1 star
    0

Új értékelést írok