Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Recept megosztása
X

Spenótos-parmezános krém

12-24 hónaposig0-6 hónaposig

Spenótos-parmezános krém

DifficultyKönnyű

Time preparation5mn

Time cooking15mn

Teljes elkészítési idő20perc

Spenótos-parmezános krém

12 hónapos kortól

 

Hozzávalók:

 
  • 50 g burgonya
  • 100 g spenótlevél
  • 1 kávéskanál repceolaj
  • ¼ mogyoróhagyma
  • 10 g frissen reszelt parmezánsajt
  1. Hámozd meg és szeleteld fel a mogyoróhagymát. Mosd meg a burgonyát és a spenótot. Hámozd meg a burgonyát és vágd apróra. 
  2. Egy lábosban forrósítsd fel az olajat és pirítsd meg alacsony lángon a mogyoróhagymát. Add hozzá a spenótot, a burgonyát és a vizet. Főzd 15 percig. 
  3. A lecsepegtett zöldségeket tedd egy mixerbe, adj hozzá egy kis főzővizet és a parmezánt. Addig keverd, amíg krém állaga nem lesz. Ha már kissé kihűlt, tálalhatod gyermekednek. 
 

Legyél Te is a Nestlé Baba közösségének tagja!

Szülőnek lenni egy élethosszig tartó utazás. Segítünk felkészülni, megtenni az első lépéseket és minél gondtalanabbá varázsolni ezt számodra.

  • babataplalasTudj meg többet a kicsik táplálásáról
  • nestlebaba-kalkulatorLetölthető anyagokkal várunk
  • nestle-fogyasztoi-szolgalatVálaszt kaphatsz kérdéseidre
  • Iratkozz fel személyre szabott elektronikus hírleveleinkre
Az anyukák értékelése0/5
Keresés

Nem találod, amit keresel?
what you are looking for?

Try our new smart question engine. We'll always have something for you.

Úgy tűnik, már regisztrált felhasználó vagy

Jelentkezz be, hogy élvezhesd a Nestlé Baba Közösség tagjainak szóló előnyöket! Kattints ide a bejelentkezéshez!