Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Recept megosztása
X

Spenótos-parmezános krém

NehézségKönnyű

Előkészítési idő5mn

Főzési idő15mn

Teljes elkészítési idő20mn

Spenótos-parmezános krém

12 hónapos kortól

 

Hozzávalók:

 
  • 50 g burgonya
  • 100 g spenótlevél
  • 1 kávéskanál repceolaj
  • ¼ mogyoróhagyma
  • 10 g frissen reszelt parmezánsajt
  1. Hámozd meg és szeleteld fel a mogyoróhagymát. Mosd meg a burgonyát és a spenótot. Hámozd meg a burgonyát és vágd apróra. 
  2. Egy lábosban forrósítsd fel az olajat és pirítsd meg alacsony lángon a mogyoróhagymát. Add hozzá a spenótot, a burgonyát és a vizet. Főzd 15 percig. 
  3. A lecsepegtett zöldségeket tedd egy mixerbe, adj hozzá egy kis főzővizet és a parmezánt. Addig keverd, amíg krém állaga nem lesz. Ha már kissé kihűlt, tálalhatod gyermekednek. 
 

Legyél Te is a Nestlé Baba közösségének tagja!

Szülőnek lenni egy élethosszig tartó utazás. Segítünk felkészülni, megtenni az első lépéseket és minél gondtalanabbá varázsolni ezt számodra.

  • Tudj meg többet a kicsik táplálásáról
  • Interaktív eszközökkel várunk
  • Választ kaphatsz kérdéseidre
  • Időben értesülszhetsz különleges ajánlatainkról

Regisztrálj!

Vélemények a receptről