Cukkinis-halas püré
Hozzávalók
Lépésről lépésre
-
Cukkinis-halas püré
12 hónapos kortól
Hozzávalók:
- 20 g laposhal szelet
- 1 cukkini (kb 150 g)
- ½ burgonya (50 g)
- 30 ml BEBA OPTIRPO Junior 1 tejalapú anyatej-kiegészítő tápszer
- 1 evőkanál olívaolaj
- Mosd meg és vágd apróra a cukkinit. Hámozd meg, mosd meg és aprítsd fel a burgonyát.
- Egy lábosban (15-20 cm átmérőjű) forralj fel 1 liter vizet (ne sózd meg) és főzd a cukkinit és a burgonyát 20 percig.
- Add hozzá a halat 5 perccel a főzés vége előtt.
- Csepegtesd le, öntsd egy tányérba, törd össze villával, hűtsd le kissé, és keverd hozzá a BEBA PRO Junior 1-ből annyit, hogy krémes állagot kapj, majd add hozzá az olívaolajat. Utána azonnal tálalhatod.
Kapcsolódó receptek
View details Tőkehal papírhüvelyben, édeskömény- és édesburgonyapürével
Tőkehal papírhüvelyben, édeskömény- és édesburgonyapürével
Előkészítés: 5 perc Főzés: 20 perc Lehűtés
25perc
View details Rakott zöldbab csirkehusival
Rakott zöldbab csirkehusival
12 hónapos kortól
Nehézségi fok: közepes
Elkészítési idő: 45 perc
50perc
View details Kókuszos mangóleves
Kókuszos mangóleves
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 15 /3 perc
Lehűtés
20perc
View details Sonkás tészta cukkini krémmel
Sonkás tészta cukkini krémmel
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 15 perc
Lehűtés
20perc
View details Karamellás tejbegríz
Karamellás tejbegríz
Előkészítés: 2 perc
Főzés: 2 perc
Majd hagyd kihűlni
4perc
View details Burgonyás cukkini krém
Burgonyás cukkini krém
Főzés: 15 perc
Előkészítés: 8 perc
Lehűtés
23perc
View details Almás-fahéjas sült kompót
Almás-fahéjas sült kompót
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 12 perc
Lehűtés
17perc
View details Spenótos-parmezános krém
Spenótos-parmezános krém
Előkésztés: 5 perc
Főzés: 15 perc
Lehűtés
20perc
View details Krémes csirke céklával
Krémes csirke céklával
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 20 perc
Lehűtés
25perc
View details Almás palacsinta
Almás palacsinta
Előkészítési idő: 5 perc
Főzési idő: 5 perc
Teljes idő: 10 perc
Nehézségi fok: egyszerű
10perc
View details Burgonyás spárga-krémleves
Burgonyás spárga-krémleves
Előkészítés: 10 perc
Főzés: 20 perc
Lehűtés
30perc
View details Brokkolikrém pirított mandulával
Brokkolikrém pirított mandulával
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 20 perc
Lehűtés
25perc
View details Tavaszi zöldborsós-spenótos krém
Tavaszi zöldborsós-spenótos krém
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 5 perc
Lehűtés
10perc
View details Almás-málnás nyalánkság
Almás-málnás nyalánkság
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 3 perc
Hűtés: 15 perc
8perc
View details Édesburgonya-püré marhahússal
Édesburgonya-püré marhahússal
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 15 perc
Lehűtés
20perc
View details Mézes-körtés búzadara
Mézes-körtés búzadara
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 5 perc
Lehűtés
10perc
View details Krémes zöldség tojással és sajttal
Krémes zöldség tojással és sajttal
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 6 perc
Lehűtés
11perc