Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Brand megosztása
X

Nestlé - A hozzátáplálás szakértője

Nestlé

Egy kiskanál finomság, nagy kanál tápanyaggal: a Nestlé babaételek gondosan válogatott alapanyagait úgy állítottuk össze, hogy a babák fejlődésének különböző szakaszaihoz igazodjanak, mert nem mindegy, hogy mi kerül a legkisebb pocakokba. Olyan folyékony és kanalazható tejpépeket és bébidesszerteket kínálunk, melyek segítenek kielégíteni a babák tápanyagszükségletét, ráadásul nagyon finomak is.

Babatáplálás 1 éves korig

A hozzátáplálás megkezdésével továbbra is ügyelnünk kell a tejalapú ételek megfelelő mennyiségére, mert a folyékony vagy pépes, puding állagú tejalapú ételek a baba egy éves koráig alapvető fontosságúak étrendjében. A legfontosabb és elsődleges tejalapú étel az anyatej. A hozzátáplálás során ezt kiegészítik az anyatej-kiegészítő tápszerek, tejpépek, 6-8 hónapos kortól pedig a babák számára kifejlesztett bébidesszertek.

A babák számára készült tejalapú ételek folyékony vagy pépes állaguk miatt a hozzátáplálás kezdetén megkönnyítik az evés megtanulását.

Napi egy-két adag Nestlé tejpép elfogyasztásával biztosíthatod gyermeked igényeinek megfelelő, optimális energia-tápanyag egyensúlyát a hozzátáplálás idején is. A hozzáadott vitaminok és ásványi anyagok a baba életkori sajátosságaihoz igazítva, a kis gyomornak megfelelő adagban állnak rendelkezésre.

A Nestlé tejpépek egyedülálló módon Bifiduszt tartalmaznak, amely az anyatejjel táplált csecsemők emésztőrendszerében meglévőhöz hasonló bifidobaktérium.

Nestlé termékek

Az anyukák értékelése0/5
Keresés

Nem találod, amit keresel?
what you are looking for?

Try our new smart question engine. We'll always have something for you.

Úgy tűnik, már regisztrált felhasználó vagy

Jelentkezz be, hogy élvezhesd a Nestlé Baba Közösség tagjainak szóló előnyöket! Kattints ide a bejelentkezéshez!