Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Brand megosztása
X

Nestlé - A hozzátáplálás szakértője

Nestlé

Egy kiskanál finomság, nagy kanál tápanyaggal: a Nestlé babaételek gondosan válogatott alapanyagait úgy állítottuk össze, hogy a babák fejlődésének különböző szakaszaihoz igazodjanak, mert nem mindegy, hogy mi kerül a legkisebb pocakokba. Olyan folyékony és kanalazható tejpépeket és bébidesszerteket kínálunk, melyek segítenek kielégíteni a babák tápanyagszükségletét, ráadásul nagyon finomak is.

Babatáplálás 1 éves korig

A hozzátáplálás megkezdésével továbbra is ügyelnünk kell a tejalapú ételek megfelelő mennyiségére, mert a folyékony vagy pépes, puding állagú tejalapú ételek a baba egy éves koráig alapvető fontosságúak étrendjében. A legfontosabb és elsődleges tejalapú étel az anyatej. A hozzátáplálás során ezt kiegészítik az anyatej-kiegészítő tápszerek, tejpépek, 6-8 hónapos kortól pedig a babák számára kifejlesztett bébidesszertek.

A babák számára készült tejalapú ételek folyékony vagy pépes állaguk miatt a hozzátáplálás kezdetén megkönnyítik az evés megtanulását.

Napi egy-két adag Nestlé tejpép elfogyasztásával biztosíthatod gyermeked igényeinek megfelelő, optimális energia-tápanyag egyensúlyát a hozzátáplálás idején is. A hozzáadott vitaminok és ásványi anyagok a baba életkori sajátosságaihoz igazítva, a kis gyomornak megfelelő adagban állnak rendelkezésre.

A Nestlé tejpépek egyedülálló módon Bifiduszt tartalmaznak, amely az anyatejjel táplált csecsemők emésztőrendszerében meglévőhöz hasonló bifidobaktérium.

Nestlé termékek

Az anyukák értékelése0/5
Keresés

Még mindig nem találod
amit keresel?

Próbáld ki új keresőnket. Mindig nyújtunk valami újat Neked.