Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Brand megosztása
X

Nestlé - A hozzátáplálás szakértője

Nestlé

Egy kiskanál finomság, nagy kanál tápanyaggal: a Nestlé babaételek gondosan válogatott alapanyagait úgy állítottuk össze, hogy a babák fejlődésének különböző szakaszaihoz igazodjanak, mert nem mindegy, hogy mi kerül a legkisebb pocakokba.

Tejalapú táplálás 1 éves korig

A hozzátáplálás megkezdésével továbbra is ügyelnünk kell a tejalapú ételek megfelelő mennyiségére, mert a folyékony állagú, tejalapú ételek a baba egy éves koráig alapvető fontosságúak a csecsemők étrendjében. A legfontosabb tejalapú étel az anyatej, majd a hozzátáplálással ezt kiegészítik a tejpépek, 6-8 hónapos kortól a babák számára kifejlesztett babajoghurtok, babapudingok, majd 8-12 hónapos kortól a natúr joghurt is.

- a babák számára készült tejalapú ételek könnyen emészthetők,- folyékony állaguk miatt a hozzátáplálás kezdetén elősegítik a nyelést, így könnyítik meg a kanállal történő evés megtanulását.

Napi egy adag Nestlé tejpép elfogyasztásával biztosíthatja gyermeke igényeinek megfelelő, optimális energia-tápanyag egyensúlyt a hozzátáplálás idején is.

- hozzáadott vitaminok és ásványi anyagok a baba egyedi szükségleteihez igazítva- a kis gyomornak megfelelő adagban már egy étkezéssel- kanalanként több tápanyaggal

- A Nestlé tejpépek egyedülálló módon Bifiduszt tartalmaznak, amely az anyatejjel táplált csecsemők emésztőrendszerében meglévőhöz hasonló bifidobaktérium.

Nestlé termékek