Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A Nestlé pépek szeretettel készítve,
gondosan válogatott gabonával járulnak hozzá a napi javasolt gabonabevitelhez és kisbabád fejlődésének különböző szakaszaihoz igazodnak. Tápláló finomságaink minden adagja fontos tápanyagokkal járul hozzá kisbabád kiegyensúlyozott étrendjéhez, hogy Neked eggyel kevesebb dolog miatt kelljen aggódnod!

Tápláló finomság a kis pocaknak

Termékeink szakértő kezek által, szeretettel készülnek, mert minden egyes kis falat számít. Elkészítésük csak pár percet vesz igénybe, tele gondosan válogatott gabonával hozzájárulnak a legkisebbek kiegyensúlyozott étrendjéhez. 

 

Babád egyedi igényeire szabva

Kisbabád fejlődése az első két év során egyszerűen lenyűgöző.

 

Magassága

másfélszeresére

nőhet egy év alatt

 

Egy nap alatt akár

1 km-t is megtehet

2 év alatt agyának mérete

a háromszorosára

nőhet

A Nestlé pépek összetételét mindezeket figyelembe véve alakítottuk ki, hogy hozzájáruljanak kisbabád napi tápanyagszükségletéhez. Termékeink vas tartalma támogatja babád kognitív fejlődését, D-vitamin tartalma pedig hozzájárul az immunrendszere megfelelő működéséhez. 

_

From complete meals to healthy snacks, discover all the CERELAC range.

 • Nestlé pépek
  NESTLÉ Banános-narancsos tejpép
  A Nestlé Banános-narancsos tejpépünk hozzáadott cukor mentes. A-, C-, D-vitamin és Cink tartalma hozzájárul gyermeked immunrendszerének megfelelő működéséhez.
  7 - 36

  A Nestlé Banános-narancsos tejpép* 6 hónapos kortól adható babádnak. Tejpépünk hozzáadott cukor mentes, csak természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.  A-, C-, D-vitamin és Cink tartalma hozzájárul gyermeked immunrendszerének megfelelő működéséhez. Vas és jód tartalma elősegíti gyermeked kognitív képességének fejlődését, valamint B1 vitamin tartalmával hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéshez. 

 • OptiFibre®
  OptiFibre®  - speciális gyógyászati célra szánt élelmiszer
  24 - 36

  Az OptiFibre® egy részben hidrolizált guargumi rostot tartalmazó por. 

 • Nestlé pépek
  NESTLÉ 8 gabonás pép bifidusszal – glutén bevezetésére
  A Nestlé 8 gabonás pép glutén bevezetésére alkalmas, hozzáadott cukrot nem tartalmaz, a pépben lévő vitaminok hozzájárulnak az immunrendszer megfelelő működéséhez.
  5 - 36

  A Nestlé 8 gabonás pép glutén tartalmú gabonapép, mely glutén bevezetésére alkalmas. Gabonapépünk hozzáadott cukrot nem tartalmaz, természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. A pépben lévő cink, A- és C-vitamin hozzájárulnak az immunrendszer megfelelő működéséhez.

 • Nestlé pépek
  NESTLÉ 3 gyümölcsös tejberizspép – alma, banán, körte
  A Nestlé 3 gyümölcsös gluténmentes tejberizspépünk hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Vitamintartalma hozzájárul gyermeked immunrendszerének megfelelő működéséhez.
  5 - 36

  A Nestlé 3 gyümölcsös tejberizspépet* babád 6 hónapos kortól fogyaszthatja. Gluténmentes tejberizspépünk hozzáadott cukrot nem tartalmaz, csak természetes módon előforduló cukrokat. A-, C-, D-vitamin és Cink tartalma hozzájárul gyermeked immunrendszerének megfelelő működéséhez. Vas és jód tartalma elősegíti gyermeked kognitív képességének fejlődését, valamint B1-vitamin tartalma hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéshez.  

 • Nestlé pépek
  NESTLÉ Jó éjszakát 5 gyümölcsös tejpép – banán, narancs, ananász, alma, körte
  A Nestlé 5 gyümölcsös tejpépünk hozzáadott cukrot nem tartalmaz, A-, C-, D-vitamin és Cink tartalma hozzájárul gyermeked immunrendszerének megfelelő működéséhez.
  9 - 36

  A Nestlé 5 gyümölcsös tejpépet* babád 8 hónapos kortól fogyaszthatja. Tejpépünk hozzáadott cukrot nem tartalmaz, csak természetes módon előforduló cukrokat. A-, C-, D-vitamin és Cink tartalma hozzájárul gyermeked immunrendszerének megfelelő működéséhez. Vas és jód tartalma elősegíti gyermeked kognitív képességének fejlődését, valamint B1-vitamin tartalma hozzájárul gyermeked idegrendszerének megfelelő működéséhez. Bifidusz BL élőflórát tartalmaz, mely az anyatejjel táplált csecsemők emésztőrendszerében meglévőhöz hasonló bifido-baktérium. 

 • Nestlé pépek
  NESTLÉ Vaníliás tejberizspép
  5 - 36

  A hozzátáplálás megkezdése 4 hónapos kortól javasolt. Első kanalas, gluténmentes tejberizspépünket a legkisebbek egyedi igényeire szabva fejlesztettük ki, hogy megkönnyítse az első pépes falatokkal való ismerkedést. Cink, vas, A**-, és C-vitamin tartalma hozzájárul gyermeked immunrendszerének megfelelő működéséhez. Egy adagja a napi ajánlott vasbevitel több mint 50%-át fedezi. Vas és jód tartalma elősegíti gyermeked kognitív képességének fejlődését.  

 • Nestlé pépek
  NESTLÉ Kekszes tejpép
  A Nestlé Kekszes tejpépünk A-, C-, D-vitamin és Cink tartalma hozzájárul gyermeked immunrendszerének megfelelő működéséhez valamint bifidusz BL élőflórát is tartalmaz.
  5 - 36

  A Nestlé Kekszes tejpépet* babád 6 hónapos kortól fogyaszthatja. Tejpépünk hozzáadott cukrot nem tartalmaz, csak természetes módon előforduló cukrokat. A-, C-, D-vitamin és Cink tartalma hozzájárul gyermeked immunrendszerének megfelelő működéséhez. Vas és jód tartalma elősegíti gyermeked kognitív képességének fejlődését, valamint B1-vitamin tartalma hozzájárul gyermeked idegrendszerének megfelelő működéséhez. Bifidusz BL élőflórát tartalmaz, mely az anyatejjel táplált csecsemők emésztőrendszerében meglévőhöz hasonló bifido-baktérium.

 • Nestlé pépek
  NESTLÉ Stracciatellás pép – glutén és tejtartalmú gabonapép
  A Nestlé Stracciatellás pépet babád 8 hónapos kortól fogyaszthatja. Bifidusz BL-t tartalmaz, mely az anyatejjel táplált babák emésztőrendszerében meglévőhöz hasonló bifido-baktérium.
  7 - 36

  A Nestlé Stracciatellás pépet* babád 8 hónapos kortól fogyaszthatja. Pépünk A-, C-, D-vitamin és Cink tartalma hozzájárul gyermeked immunrendszerének megfelelő működéséhez. Vas és jód tartalma elősegíti gyermeked kognitív képességének fejlődését, valamint B1-vitamin tartalma hozzájárul gyermeked idegrendszerének megfelelő működéséhez. Bifidusz BL élőflórát tartalmaz, mely az anyatejjel táplált csecsemők emésztőrendszerében meglévőhöz hasonló bifido-baktérium.

 • Nestlé pépek
  NESTLÉ Pizsama Hami kakaós folyékony tejpép
  A Nestlé kakaós Pizsama Hami fogyasztásra kész, folyékony gabonás bébiétel tejjel, vitaminokkal és ásványi anyagokkal. UHT termék, ezért hűtést nem igényel.
  7 - 36

  A Nestlé kakaós Pizsama Hami* fogyasztásra kész, kakaós ízű folyékony gabonás bébiétel tejjel, vitaminokkal és ásványi anyagokkal. UHT termék, ezért hűtést nem igényel. Egyszerre finom, tápláló, gyors és praktikus választás a mindennapokra vagy utazáshoz.

 • Nestlé pépek
  NESTLÉ Pizsama Hami gyümölcsös folyékony tejpép
  A Nestlé gyümölcsös Pizsama Hami fogyasztásra kész, folyékony gabonás bébiétel tejjel, vitaminokkal és ásványi anyagokkal. UHT termék, ezért hűtést nem igényel.
  7 - 36

  A Nestlé gyümölcsös Pizsama Hami* fogyasztásra kész, gyümölcsös folyékony gabonás bébiétel tejjel, vitaminokkal és ásványi anyagokkal. UHT termék, ezért hűtést nem igényel. Egyszerre finom, tápláló, gyors és praktikus választás a mindennapokra vagy utazáshoz.

 • Nestlé pépek
  NESTLÉ Pizsama Hami vaníliás folyékony tejpép
  A Nestlé vaníliás Pizsama Hami fogyasztásra kész, folyékony gabonás bébiétel tejjel, vitaminokkal és ásványi anyagokkal. UHT termék, ezért hűtést nem igényel.
  5 - 36

  A Nestlé vaníliás Pizsama Hami* fogyasztásra kész, vaníliás ízű folyékony gabonás bébiétel tejjel, vitaminokkal és ásványi anyagokkal. UHT termék, ezért hűtést nem igényel. Egyszerre finom, tápláló, gyors és praktikus választás a mindennapokra vagy utazáshoz.

 • Nestlé pépek
  NESTLÉ Pizsama Hami kekszes folyékony tejpép
  A Nestlé kekszes Pizsama Hami fogyasztásra kész, folyékony gabonás bébiétel tejjel, vitaminokkal és ásványi anyagokkal. UHT termék, ezért hűtést nem igényel.
  5 - 36

  A Nestlé kekszes Pizsama Hami* fogyasztásra kész, kekszes folyékony gabonás bébiétel tejjel, vitaminokkal és ásványi anyagokkal. UHT termék, ezért hűtést nem igényel. Egyszerre finom, tápláló, gyors és praktikus választás a mindennapokra vagy utazáshoz.

 • Nestlé pépek
  NESTLÉ Kakaós ízesítő, kakaós gabona alapú ízesítő italpor
  A 8 féle gabonát tartalmazó Nestlé Kakaós ízesítőt ajánljuk reggel és este családi kakaózásokhoz vagy pépekhez keverve, így tehetjük változatossá a hétköznapi ételeket.
  9 - 36

  A 8 féle gabonát tartalmazó Nestlé Kakaós ízesítőt ajánljuk reggel és este családi kakaózásokhoz vagy pépekhez keverve, így egyszerűen tehetjük változatossá a hétköznapi ételeket. Gyermeked táplálásánál törekedni kell a változatosságra, figyelembe véve az élelmiszerek tápanyagtartalmát. Ez azért is kiemelten fontos, mert gyermeked ásványi anyag igénye testtömegéhez képest jelentősen meghaladja a felnőttekét.

Keresés

Nem találod, amit keresel?
what you are looking for?

Try our new smart question engine. We'll always have something for you.

Úgy tűnik, már regisztrált felhasználó vagy

Jelentkezz be, hogy élvezhesd a Nestlé Baba Közösség tagjainak szóló előnyöket! Kattints ide a bejelentkezéshez!