Almás-málnás nyalánkság
Hozzávalók
Lépésről lépésre
-
Almás-málnás nyalánkság
12 hónapos kortól
Hozzávalók:
- 100 g alma
- 40 g friss málna
- 2 adagolókanál BEBA OPTIPRO Junior 1
- 60 ml gyengén szénsavas ásványvíz vagy forrásvíz
- Mosd meg a gyümölcsöket, az almát hámozd meg és vágd apró darabokra.
- Párold meg pár perc alatt a gyümölcsöket a vízben.
- Hagyd kihűlni, keverd hozzá a BEBA OPTIPRO Junior port csomómentesre majd tedd be a hűtőbe 15 percre. Ezután tálalhatod gyermekednek.
- Praktikus megoldás lehet, ha egy salátástálba teszed a feldarabolt gyümölcsöt, hozzá adsz 3 evőkanál vizet, letakarod frissentartó fóliával és mikrohullámú sütőben, 900 W-on 3 perc alatt átfőzöd, lehűtöd testhőmérsékletűre, majd hozzáadod az időközben elkészített BEBA OPTIPRO Junior 1-et (60 ml víz + 2 adagolókanál por)
Kapcsolódó receptek
View details Kókuszos mangóleves
Kókuszos mangóleves
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 15 /3 perc
Lehűtés
20perc
View details Almás-fahéjas sült kompót
Almás-fahéjas sült kompót
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 12 perc
Lehűtés
17perc
View details Almás-banános-kekszes kompót
Almás-banános-kekszes kompót
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 3 perc
Lehűtés
8perc
View details Karamellás tejbegríz
Karamellás tejbegríz
Előkészítés: 2 perc
Főzés: 2 perc
Majd hagyd kihűlni
4perc
View details Krémes zöldség tojással és sajttal
Krémes zöldség tojással és sajttal
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 6 perc
Lehűtés
11perc
View details Mézes-körtés búzadara
Mézes-körtés búzadara
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 5 perc
Lehűtés
10perc
View details Almás palacsinta
Almás palacsinta
Előkészítési idő: 5 perc
Főzési idő: 5 perc
Teljes idő: 10 perc
Nehézségi fok: egyszerű
10perc
View details Tejberizs eperrel
Tejberizs eperrel
Előkészítés: 10 perc
Főzés: 30 perc
Lehűtés: 20 perc
40perc
View details Körtés-banános smoothie
Körtés-banános smoothie
Előkészítés: 5 perc
Főzés
Lehűtés
10perc
View details Édesburgonya-püré marhahússal
Édesburgonya-püré marhahússal
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 15 perc
Lehűtés
20perc
View details Cukkinis-halas püré
Cukkinis-halas püré
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 20 perc
Lehűtés
25perc
View details Spenótos-parmezános krém
Spenótos-parmezános krém
Előkésztés: 5 perc
Főzés: 15 perc
Lehűtés
20perc
View details Krémes csirke céklával
Krémes csirke céklával
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 20 perc
Lehűtés
25perc
View details Tőkehal papírhüvelyben, édeskömény- és édesburgonyapürével
Tőkehal papírhüvelyben, édeskömény- és édesburgonyapürével
Előkészítés: 5 perc Főzés: 20 perc Lehűtés
25perc
View details Burgonyás spárga-krémleves
Burgonyás spárga-krémleves
Előkészítés: 10 perc
Főzés: 20 perc
Lehűtés
30perc
View details Mediterrán vadas marhapüré
Mediterrán vadas marhapüré
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 20 perc
Lehűtés
25perc