Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Recept megosztása
X

(0 értékelés)

NehézségKözepes

Előkészítési idő5mn

Főzési idő15mn

Teljes elkészítési idő20mn

Édesburgonya-püré marhahússal

6 hónapos kortól

 

Hozzávalók:

 
  • 50 g édesburgonya
  • 30 g répa
  • 10 g steak
  • ½ kávéskanál repceolaj
  • 100 ml víz
  1. Mosd meg, hámozd meg és vágd apróra a répát és az édesburgonyát (fél centis darabokra). 
  2. A vízben, alacsony lángon, fedő alatt párold a zöldségeket 10 percig. 
  3. Add hozzá a húst, és főzd további 5 percig. 
  4. Praktikus megoldás lehet, ha a zöldségeket egy tálban 100 ml vízzel együtt, frissen tartó fóliával letakarva mikóban 900 W-on, 4 percig főződ, majd hozzá adod a húst és folytatod a főzést még fél percig. 
  5. Turmixold össze, amíg sima, püréhez hasonló állaga nem lesz, add hozzá a repceolajat és keverd össze. Ellenőrizd az étel hőmérsékletét, mielőtt tálalod gyermekednek. 
 

Legyél Te is a Nestlé Baba közösségének tagja!

Szülőnek lenni, egy élethosszig tartó utazás! Segítünk megtenni az első lépéseket, felkészülni és minél gondtalanabbá varázsolni ezt számodra!

  • Többet megtudhatsz a baba táplálkozásáról
  • Használhatod interaktív eszközeink
  • Kérdéseidre akár több választ is kaphatsz
  • Időben értesülszhetsz különleges ajánlatainkról

Kezdd el!

Vélemények a receptről

0 értékelés