Recept
Édesburgonya-püré marhahússal
0
20perc
Lépésről lépésre
-
5percElőkészítési idő
-
15percFőzési idő
-
20percTeljes idő
-
Édesburgonya-püré marhahússal
8 hónapos kortól
Hozzávalók:
- 50 g édesburgonya
- 30 g répa
- 10 g steak
- ½ kávéskanál repceolaj
- 100 ml víz
- Mosd meg, hámozd meg és vágd apróra a répát és az édesburgonyát (fél centis darabokra).
- A vízben, alacsony lángon, fedő alatt párold a zöldségeket 10 percig.
- Add hozzá a húst, és főzd további 5 percig.
- Praktikus megoldás lehet, ha a zöldségeket egy tálban 100 ml vízzel együtt, frissen tartó fóliával letakarva mikróban 900 W-on, 4 percig főződ, majd hozzá adod a húst és folytatod a főzést még fél percig.
- Turmixold össze, amíg sima, püré állaga nem lesz, add hozzá a repceolajat és keverd össze. Ellenőrizd az étel hőmérsékletét, mielőtt tálalod gyermekednek.
Értékelések átlaga
0
0 értékelés
0
Összefoglaló
-
5
-
4
-
3
-
2
-
1