Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Recept megosztása
X

NehézségKözepes

Előkészítési idő5mn

Főzési idő15mn

Teljes elkészítési idő20mn

Édesburgonya-püré marhahússal

6 hónapos kortól

 

Hozzávalók:

 
  • 50 g édesburgonya
  • 30 g répa
  • 10 g steak
  • ½ kávéskanál repceolaj
  • 100 ml víz
  1. Mosd meg, hámozd meg és vágd apróra a répát és az édesburgonyát (fél centis darabokra). 
  2. A vízben, alacsony lángon, fedő alatt párold a zöldségeket 10 percig. 
  3. Add hozzá a húst, és főzd további 5 percig. 
  4. Praktikus megoldás lehet, ha a zöldségeket egy tálban 100 ml vízzel együtt, frissen tartó fóliával letakarva mikóban 900 W-on, 4 percig főződ, majd hozzá adod a húst és folytatod a főzést még fél percig. 
  5. Turmixold össze, amíg sima, püréhez hasonló állaga nem lesz, add hozzá a repceolajat és keverd össze. Ellenőrizd az étel hőmérsékletét, mielőtt tálalod gyermekednek. 
 

Legyél Te is a Nestlé Baba közösségének tagja!

Szülőnek lenni egy élethosszig tartó utazás. Segítünk felkészülni, megtenni az első lépéseket és minél gondtalanabbá varázsolni ezt számodra.

  • Tudj meg többet a kicsik táplálásáról
  • Interaktív eszközökkel várunk
  • Választ kaphatsz kérdéseidre
  • Időben értesülszhetsz különleges ajánlatainkról

Regisztrálj!

Vélemények a receptről